Seakeeper logo

 

     
    HOME   •   TOEPASSINGEN   •   PRODUCTEN   •   VEELGESTELDE VRAGEN   •   KOPEN   •   CONTACT    
         
   

Toepassingen

   
   
Wanneer de meeste schepen in de haven moeten blijven bij slechte weersomstandigheden, kunnen u en uw gasten gewoon de zee op. Met een Seakeeper gyro stabilizer reduceert u de golfbewegingen en ervaart u een stabiele horizon. Voor de echt ruige omstandigheden heeft Seakeeper een HD (heavy duty) lijn geïntroduceerd.


Jachtbouw
Geen zeeziekte meer en veilig over het dek lopen bij ruw water. Niet meer morsen door onverwachte golfbewegingen. De technologie van Seakeeper heeft ervoor gezorgd dat 's werelds toonaangevende jachtbouwers zeggen dat dit het beste stabilisatie systeem ooit is. Het elimineert 70-90% van de vermoeiende en gevaarlijke rolbewegingen van het schip op de golven. Het vereist geen aanpassingen van de bestaande romp van het schip en een Seakeeper installeren is eenvoudig. De koeltechniek, het toepassen van een gyro in een vacuüm en de lagers zijn gepatenteerd.


       


Commerciële vaart
Een volledig gestabiliseerd schip in de haven of offshore zorgt niet alleen voor meer rust maar ook voor meer veiligheid aan boord voor de bemanning. Door gebruik te maken van een Seakeeper gyro boekt u winst op veel terreinen. Het brandstofverbruik verbetert, er is meer tijd om te varen/werken en door de stabiliteit wordt de bemanning minder snel moe. Maximaliseer dus snel uw winst door te kiezen voor een Seakeeper!

Neem een kijkje achter de schermen bij Seakeeper
   
   
Koop nu uw Seakeeper!


De gyrostabilisator van Seakeeper worden in de Benelux exclusief geleverd door Koninklijke Van Twist. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Kemper en Van Twist
   
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00